MOŽNOSTI PROGRAMOVÁNÍ RCX A NXT KOSTEK PŘI PRÁCI S KONSTRUKČNÍMI STAVEBNICEMI LEGO - TOPIČ, Petr; HAVELKA, Martin (Trends in education, 2008)
Příspěvek je věnován problematice možností volby softwarového vybavení potřebného pro práci s konstrukčními stavebnicemi LEGO.
Keywords: Konstrukční stavebnice LEGO; programování sestaveného modelu; oficiální software pro práci se stavebnicemi LEGO a jeho alternativy.