MOZNOSTI PROGRAMOVANI RCX A NXT KOSTEK PRI PRACI S KONSTRUKCNIMI STAVEBNICEMI LEGO - TOPIC, Petr; HAVELKA, Martin (Trends in education, 2008)
Prispevek je venovan problematice moznosti volby softwaroveho vybaveni potrebneho pro praci s konstrukcnimi stavebnicemi LEGO.
Keywords: Konstrukcni stavebnice LEGO; programovani sestaveneho modelu; oficialni software pro praci se stavebnicemi LEGO a jeho alternativy.