INFORMACNE A KOMUNIKACNE TECHNOLOGIE V SYSTEME FYZIKALNEHO VZDELAVANIA - STERBAKOVA, Katarina; SEBEN, Vladimir (Trends in education, 2008)
V prispevku prezentujeme pracu s informacnymi a komunikacnymi technologiami (IKT) a poukazujeme na ich miesto vo vyucbe fyziky a v mimoskolskej cinnosti ako aj na ich vyznam pri samostatnej praci studentov. Strucne sa venujeme vysledkom projektu KEGA, vdaka ktoremu sme vytvorili pre zapojene skoly do projektu metodicke multimedialne materialy vhodne nielen pre vyucbu fyziky, ale aj pre mimoskolsku cinnost.
Keywords: IKT. Multimedia. Fyzika. Internet. Mimoskolska cinnost.