NOVÉ METÓDY A TECHNOLÓGIE VO VZDELÁVANÍ - ŠIMKOVÁ, Zuzana (Trends in education, 2008)
Príspevok je zameraný na nové metódy a technológie vo vzdelávaní, zaoberá sa tiež dôležitosťou využívania informačno - komunikačných technológií a systémov a uvedomením si zodpovednosti samotného študenta za vzdelanie.
Keywords: nové metódy; informačno - komunikačné technológie; e-learning; informovanosť; spätná väzba