NOVE METODY A TECHNOLOGIE VO VZDELAVANI - SIMKOVA, Zuzana (Trends in education, 2008)
Prispevok je zamerany na nove metody a technologie vo vzdelavani, zaobera sa tiez dolezitostou vyuzivania informacno - komunikacnych technologii a systemov a uvedomenim si zodpovednosti samotneho studenta za vzdelanie.
Keywords: nove metody; informacno - komunikacne technologie; e-learning; informovanost; spatna vazba