OPERACNI SYSTEM LINUX V NASICH SKOLACH - SZOTKOWSKI, Rene (Trends in education, 2008)
Prispevek je zameren na operacni system GNU/Linux a operacni system MS Windows. Blize se zabyva porovnanim techto operacnich systemu ve vztahu ke koncovemu uzivateli, studentu ci zaku zakladni skoly.
Keywords: operacni system; OS GNU/Linux; OS MS Windows