PROJEKT SPRISTUPNENIA UCEBNYCH TEXTOV V ELEKTRONICKEJ FORME - RESETOVA, Kvetoslava (Trends in education, 2008)
Clanok sa zaobera moznostami a formou spristupnovania ucebnych textov v elektronickej podobe. Priblizuje vychodiska a etapy riesenia projektu, ktory bol realizovany v akademickom prostredi.
Keywords: elektronicke publikovanie; edicna cinnost; ucebne texty