PROJEKT SPRÍSTUPNENIA UČEBNÝCH TEXTOV V ELEKTRONICKEJ FORME - REŠETOVÁ, Kvetoslava (Trends in education, 2008)
Článok sa zaoberá možnosťami a formou sprístupňovania učebných textov v elektronickej podobe. Približuje východiská a etapy riešenia projektu, ktorý bol realizovaný v akademickom prostredí.
Keywords: elektronické publikovanie; edičná činnosť; učebné texty