ZASTOSOWANIE INTERNETU W EDUKACJI - WYNIKI BADAN - RACZYNSKA, Maria (Trends in education, 2008)
Artykul swoja tematyka zwraca uwage czytelnika na wplyw upowszechniania sieci internetowej na nauczanie. Omowiono wybrane zastosowania technologii internetowych w praktyce szkolnej.
Keywords: Internet; edukacja; informacja