NAUCZANIE NA ODLEGLOSC W EDUKACJI TECHNICZNO - INFORMATYCZNEJ - PYTEL, Krzysztof (Trends in education, 2008)
Artykul zawiera informacje na temat mozliwosci wykorzystania technik elearning w edukacji techniczno - informatycznej. Zawiera wybrane wyniki ankiet przeprowadzonych wsrod nauczycieli, uczniow i studentow na temat mozliwosci i funkcjonalnosci oraz dostepnosci narzedzi informatycznych w nauczaniu przedmiotow technicznych.
Keywords: d-learning; e-learning; m-learning; technika; dydaktyka