NAUCZANIE NA ODLEGŁOŚĆ W EDUKACJI TECHNICZNO - INFORMATYCZNEJ - PYTEL, Krzysztof (Trends in education, 2008)
Artykuł zawiera informacje na temat możliwości wykorzystania technik elearning w edukacji techniczno - informatycznej. Zawiera wybrane wyniki ankiet przeprowadzonych wśród nauczycieli, uczniów i studentów na temat możliwości i funkcjonalności oraz dostępności narzędzi informatycznych w nauczaniu przedmiotów technicznych.
Keywords: d-learning; e-learning; m-learning; technika; dydaktyka