ELEKTRONICKÉ VZDELÁVANIE V ŠKOLSKOM MANAŽMENTE - PISOŇOVÁ, Mária (Trends in education, 2008)
Príspevok pojednáva o možnosti uplatnenia elektronického vzdelávania v príprave budúcich a súčasných riadiacich zamestnancov škôl a školských zariadení.
Keywords: elektronické vzdelávanie; moduly; ciele projektu; obsah modulov.