MULTIMEDIA W PRAKTYCE SZKOLNEJ - PIECUCH, Aleksander (Trends in education, 2008)
Artykul stanowi wstep do rozwazan nad wiedza i stopniem wykorzystania przekazow multimedialnych przez nauczycieli wojewodztwa podkarpackiego, do wspomagania procesow nauczania. Ze wzgledu na ograniczona objetosc artykulu, w opracowaniu zaprezentowano ilosciowe wyniki badan niektorych watkow obszernej problematyki badawczej.
Keywords: media; mass media; multimedia