VYUŽÍVANIE MODERNÝCH IKT A INTERNETU VO VYSOKOŠKOLSKOM VZDELÁVANÍ - PÁLUŠOVÁ, Mária (Trends in education, 2008)
Spoločenské a ekonomické podmienky, inovácie, nové metódy a formy, efektívnosť, zmena tradičného vzdelávania. Moderné informačné a komunikačné technológie (IKT) a Internet ponúkajú nové možnosti a umožňujú zvyšovať kvalitu vzdelávacieho procesu. Príspevok sa zaoberá možnosťami ich využitia vo vysokoškolskom vzdelávaní.
Keywords: vyučovací proces; moderné informačné a komunikačné technológie (IKT); Internet