VYUZIVANIE MODERNYCH IKT A INTERNETU VO VYSOKOSKOLSKOM VZDELAVANI - PALUSOVA, Maria (Trends in education, 2008)
Spolocenske a ekonomicke podmienky, inovacie, nove metody a formy, efektivnost, zmena tradicneho vzdelavania. Moderne informacne a komunikacne technologie (IKT) a Internet ponukaju nove moznosti a umoznuju zvysovat kvalitu vzdelavacieho procesu. Prispevok sa zaobera moznostami ich vyuzitia vo vysokoskolskom vzdelavani.
Keywords: vyucovaci proces; moderne informacne a komunikacne technologie (IKT); Internet