VYUZITIE VIRTUALNEHO PROSTREDIA NA ZISKAVANIE SKUSENOSTI PRI VYVOJI VYROBKOV - MURCINKO, Jaromir; MURCINKOVA, Zuzana (Trends in education, 2008)
Clanok sa zaobera vsestrannym vyuzitim virtualneho prostredia pre efektivne ziskavania poznatkov a naslednych skusenosti v procese pripravy (vyucby) odbornikov. Vplyvom CAx technologii je virtualne prostredie zaroven aj plnohodnotne prostredie pre vyvoj vyrobkov v praxi. Clanok takto prostrednictvom analyzy vyucby zakladnych strojarskych inzinierskych predmetov analyzuje aj postavenie virtualneho prostredia v nej.
Keywords: virtualne prostredie; ziskavanie skusenosti; 3D modelovanie; technologia