TVORBA, SPRÁVA A ANALÝZA E-KURZOV - Michal, MUNK; ČERVEŇANSKÁ, Marcela (Trends in education, 2008)
Príspevok sa venuje publikácii vydanej na Pedagogickej fakulty UKF v Nitre s názvom Tvorba, správa a analýza e-kurzov.
Keywords: vzdelávanie; e-kurz; e-learning; tvorba e-kurzov; správa e-kurzov; analýza e-kurzov; LMS; MS Class server; SLK; MS SharePoint