TVORBA ELEKTRONICKÝCH SKRIPT S VYUŽITÍM VIRTUÁLNICH 3D MODELŮ - MONKOVÁ, Katarína; MONKA, Peter (Trends in education, 2008)
Článek je věnován využití elektronické dokumentace při výučbě předmětů souvisících s 3D modelováním. Vytvoření elektronických skript v PDF formátu s virtuálními 3D modely umožňuje studentům nejen lepší vizualizaci součástky vytvářené ve zvoleném CAD systému, ale i možnost získat údaje o geometrii objektu bez toho, aby byla v skriptech popsaná. Článek vznikl za finanční podpory agentury KEGA MŠ SR č. 3/5173/07.
Keywords: elektronické skriptum; 3D model; software