OVERENIE MODELU VYUČOVANIA S UPLATNENÍM IKT - MIŠÚTOVÁ, Mária; STÚPALOVÁ, Hana (Trends in education, 2008)
V príspevku sú stručne opísané základné výsledky dosiahnuté v treťom roku riešenia grantovej výskumnej úlohy, ktorej cieľom bolo zvýšiť pružnosť a kvalitu vyučovania matematických predmetov na MTF STU implementovaním navrhnutého modelu s uplatnením informačných a komunikačných technológií.
Keywords: analytická geometria; deskriptívna geometria; model vyučovania; IKT