PROPOJENI PROSTREDI EPD A PDM VE VYUCE - Jiri, MAXA; NEDELA, Vilem (Trends in education, 2008)
V predlozenem clanku je kratce vysvetlena problematika technologie EPD a PDM a nasledne popsan system vyuky v simulovanem prostredi zminenych technologii zcela verne simulujicim praci v podniku, ktery ma tyto technologie ma zavedeny. Vyuka v tomto prostredi je vedena v sirsi souvislosti v navaznosti na probihajici vyzkum na nasem ustavu ve spolupraci s Ustavem pristrojove techniky Akademie ved CR v oblasti elektronove mikroskopie.
Keywords: CAx; EPD; PDM; PLM