NASTROJE WEBU 2.0 VE VZDELAVANI - MARESOVA, Hana (Trends in education, 2008)
Prispevek je venovan moznostem vyuziti nastroju Webu 2.0 ve vzdelavani. Analyzovane nastroje jsou dokladany praktickymi priklady z internetove site a z vyuky v predmetech Internet a multimedia ve vyuce ceskeho jazyka, Nova media a kyberkultura a Prezentacni a diskuzni techniky, realizovanych v prezencnim a kombinovanem studiu na Katedre ceskeho jazyka a literatury Pedagogicke fakulty Univerzity Palackeho v Olomouci.
Keywords: informacni a komunikacni technologie; Web 2.0; virtualni vzdelavani; multiuzivatelske virtualni prostredi