WEBCT - PODPORA VYUKY PREDMETU INFORMACNI A KOMUNIKACNI TECHNOLOGIE PRO ZS1 - MANENOVA, Martina; BARTOSOVA, Iva (Trends in education, 2008)
Prispevek seznamuje s e-learningovym prostredim, ktere se na Pedagogicke fakulte Univerzity Hradec Kralove vyuziva jako podpora vyuky.
Keywords: E-learning; WebCT; informacni a komunikacni technologie