WEBCT - PODPORA VÝUKY PŘEDMĚTU INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE PRO ZS1 - MANĚNOVÁ, Martina; BARTOŠOVÁ, Iva (Trends in education, 2008)
Příspěvek seznamuje s e-learningovým prostředím, které se na Pedagogické fakultě Univerzity Hradec Králové využívá jako podpora výuky.
Keywords: E-learning; WebCT; informační a komunikační technologie