JEDEN NETRADICNI SLOVIK INICIALOVYCH ZKRATEK Z OBLASTI IKT - LAVRINCIK, Jan; NEUMANN, Karel (Trends in education, 2008)
Studie uvadi zpusob zapisu, trideni a vykladu novych inicialovych zkratek z oblasti IKT. Resi stranku vzniku, sestaveni vystizne definice za pouziti odborne literatury a preklad. V zaveru navrhuje moznosti soucasneho vyuziti slovniku.
Keywords: definice zkratek; inicialove zkratky; slovnik IKT zkratek.