TVORBA E - KURZU S NAZVOM " POCITAC PRE SENIOROV" - KOPRDA, Stefan; BRECKA, Peter (Trends in education, 2008)
V praxi sa stretavame s pojmami ako e-learning, distancne vzdelavanie, flexibilne vzdelavanie, online a offline vzdelavanie a pod. V suvislosti s e-learningom je velmi dolezite poukazat na zakladnu cast e-learningu, ktorou su elektronicke vyucbove materialy. Napisat kvalitny vyucbovy material sa znacne odlisuje od obycajneho pisania textu pre klasicke ucebnice. Zamerali sme sa na vytvorenie vyucboveho materialu v MS Class Serveri zo zvolenej problematiky. Zvolili sme si vytvorenie a spracovanie vyucboveho materialu pre seniorov z oblasti pocitacov, internetu a e-mailu
Keywords: E - kurz; Class Server; vzdelavanie.