TVORBA E - KURZU S NÁZVOM " POČÍTAČ PRE SENIOROV" - KOPRDA, Štefan; BREČKA, Peter (Trends in education, 2008)
V praxi sa stretávame s pojmami ako e-learning, dištančné vzdelávanie, flexibilné vzdelávanie, online a offline vzdelávanie a pod. V súvislosti s e-learningom je veľmi dôležité poukázať na základnú časť e-learningu, ktorou sú elektronické výučbové materiály. Napísať kvalitný výučbový materiál sa značne odlišuje od obyčajného písania textu pre klasické učebnice. Zamerali sme sa na vytvorenie výučbového materiálu v MS Class Serveri zo zvolenej problematiky. Zvolili sme si vytvorenie a spracovanie výučbového materiálu pre seniorov z oblasti počítačov, internetu a e-mailu
Keywords: E - kurz; Class Server; vzdelávanie.