VIRTUALNI INFRASTRUKTURA - Milan, KLEMENT (Trends in education, 2008)
Clanek se zabyva ulohou noveho prvku ve vyvoji lokalnich pocitacovych siti. Popisuje mozne zpusoby virtualizace hardwarove vrstvy lokalnich pocitacovych siti postavenych na platforme VMWare ESX serveru.
Keywords: sitova infrastruktura; hardware; sluzby pocitacove site; ESX server