OPTIMALIZACE SOFTWAROVÉ INFRASTRUKTURY - Milan, KLEMENT; Miroslav, JANU; KVAPIL, Luděk (Trends in education, 2008)
Článek se zabývá úlohou nového prvku ve vývoji lokálních počítačových sítí. Popisuje možné způsoby optimalizace hardwarové a softwarové infrastruktury lokálních počítačových sítí postavených na platformě Microsoft.
Keywords: síťová infrastruktura; hardware; software; služby počítačové sítě; ESX server; Microsoft