MOZNOSTI ZAVADZANIA ELEKTRONICKEHO VZDELAVANIA DO VYUCOVANIA CHEMIE - JENISOVA, Zita (Trends in education, 2008)
So slovnym spojenim "elektronicke vzdelavanie" sa dnes uz stretavame pravidelne. Realizovanim tohto typu vzdelavania velmi uzko suvisi, dokonca si myslime, ze je nevyhnutna aj tvorba novych interaktivnejsich ucebnych pomocok a samozrejme studijnych materialov. V prispevku by sme chceli priblizit a ukazat tvorbu jedneho takehoto studijneho materialu vhodneho ako doplnkovy na kombinovany sposob vyucby. Konkretne sa jedna o PSP (periodicku sustavu prvkov) v elektronickej forme. V prispevku rozoberame chemicke prvky siedmej hlavnej skupiny, ktore volame: "Halogeny".
Keywords: elektronicke vzdelavanie; studijny material; IKT v chemii