MOZNOSTI ZAVADZANIA ELEKTRONICKEHO VZDELAVANIA DO VYUCOVANIA CHEMIE - JENISOVA, Zita (Trends in education, 2008)
So slovnym spojenim ``elektronicke vzdelavanie'' sa dnes uz stretavame pravidelne. Realizovanim tohto typu vzdelavania velmi uzko suvisi, dokonca si myslime, ze je nevyhnutna aj tvorba novych interaktivnejsich ucebnych pomocok a samozrejme studijnych materialov. V prispevku by sme chceli priblizit a ukazat tvorbu jedneho takehoto studijneho materialu vhodneho ako doplnkovy na kombinovany sposob vyucby. Konkretne sa jedna o PSP (periodicku sustavu prvkov) v elektronickej forme. V prispevku rozoberame chemicke prvky siedmej hlavnej skupiny, ktore volame: ``Halogeny''.
Keywords: elektronicke vzdelavanie; studijny material; IKT v chemii