K OVERENIU E-LEARNINGOVÉHO UČEBNÉHO MATERIÁLU V PREDMETE MATEMATIKA PRE FYZIKOV - HORVÁTHOVÁ, Daniela (Trends in education, 2008)
V príspevku prezentujeme tvorbu nového E-learningového vzdelávacieho materiálu a jeho overenie v praxi. E-learningový materiál bol vytvorený pre vybrané kapitoly predmetu Matematika pre fyzikov, ktorý je vyučovaný v zimnom semestri prvého ročníka učiteľského štúdia fyziky.
Keywords: E-learning; LMS Moodle; interaktívny učebný text.