PRISPEVOK K TVORBE MULTIMEDIALNYCH MATERIALOV PODPORUJUCICH VYUCBU CUDZICH JAZYKOV - HASKOVA, Alena; ZAHOREC, Jan (Trends in education, 2008)
V prispevku je predstaveny stvorjazycny elektronicky vykladovy slovnik odbornych terminov z oblasti lexikologie a didaktiky urceny pre specificke potreby jazykovej pripravy filologov a ucitelov cudzich jazykov na vysokych skolach, ktory je vyvijany v ramci projektu KEGA 3/4026/06 Vyuzitie informacnych a komunikacnych technologii pri tvorbe ucebnych materialov v cudzojazycnom vzdelavani na vysokych skolach v spolupraci Univerzity Konstantina Filozofa v Nitre s Trnavskou univerzitou.
Keywords: multimediami podporovana vyucba; jazykova priprava specifickych cielovych skupin; lexikologia; didaktika; vykladovy slovnik