PRÍSPEVOK K TVORBE MULTIMEDIÁLNYCH MATERIÁLOV PODPORUJÚCICH VÝUČBU CUDZÍCH JAZYKOV - HAŠKOVÁ, Alena; ZÁHOREC, Ján (Trends in education, 2008)
V príspevku je predstavený štvorjazyčný elektronický výkladový slovník odborných termínov z oblasti lexikológie a didaktiky určený pre špecifické potreby jazykovej prípravy filológov a učiteľov cudzích jazykov na vysokých školách, ktorý je vyvíjaný v rámci projektu KEGA 3/4026/06 Využitie informačných a komunikačných technológií pri tvorbe učebných materiálov v cudzojazyčnom vzdelávaní na vysokých školách v spolupráci Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre s Trnavskou univerzitou.
Keywords: multimédiami podporovaná výučba; jazyková príprava špecifických cieľových skupín; lexikológia; didaktika; výkladový slovník