E-LEARNING A ICT - HAMBALIK, Alexander (Trends in education, 2008)
V prispevku su uvedene skusenosti z e-learningovej pripravy odbornikov z oblasti ICT (informacnych a komunikacnych technologii).
Keywords: e-learningin; priprava odbornikov; ICT