ELEKTRONICKÉ VZDELÁVACIE MATERIÁLY VO VÝUČBE MATEMATIKY - GREGÁŇOVÁ, Radomíra; ORSZÁGHOVÁ, Dana (Trends in education, 2008)
V príspevku sa zaoberáme novou úlohou informačných a komunikačných technológií v univerzitnom vzdelávaní. IT sa stávajú súčasťou štúdia všetkých vyučovaných predmetov. Študijné materiály sú vytvárané vo forme elektronických študijných materiálov, on-line kurzov alebo webových stránok. Praktická realizácia takéhoto typu vzdelávacích metód a tvorba študijných materiálov je na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite podporovaná systémom LMS Moodle.
Keywords: vyučovanie matematiky; informačné technológie; webové stránky; elektronické vzdelávacie kurzy z matematiky