INFORMACNE VZDELAVANIE V TECHNICKOM VZDELAVANI - DUCHOVICOVA, Marcela (Trends in education, 2008)
Prostredie a poziadavky informacnej spolocnosti sa spolu s novymi technologickymi moznostami prejavuju v samotnej podstate vzdelavacieho systemu. Tato poziadavka vyplynula zo spolocenskej potreby rozvijania a vyuzivania informacnych a komunikacnych technologii. Ich zavedenie do skolskej praxe si vyzaduje upravu doterajsieho vzdelavacieho systemu, ako aj zmenu v obsahu vzdelavania.
Keywords: Technicke vzdelavanie; inovacie; efektivnost; multimedialna ucebna pomocka.