METODY AKTYWIZUJĄCE W NAUCZANIU INFORMATYKI - BUŁKA, Beata (Trends in education, 2008)
W artykule omówiono wybrane metody aktywizujące proces kształcenia informatyki na poszczególnych etapach edukacyjnych.
Keywords: metody aktywizujące; informatyka; dydaktyka