PORTAL DIDTECH A JEHO VYUZITIE PRE POTREBY SUCASNYCH A BUDUCICH UCITELOV - BRECKA, Peter (Trends in education, 2008)
Prispevok popisuje a zdovodnuje potrebu vytvorenia portalu DIDTECH (rieseneho projektu VEGA), ktoreho cielom je ozrejmit, ale aj pomoct sucasnym a buducim ucitelom (studentom), vysvetlit zakladne pojmy, popisat technicke parametre, principy fungovania novej didaktickej techniky a poukazat na jej nasadenie do vyucboveho procesu, pricom bude zohladnovat aj didakticke aspekty jej vyuzitia.
Keywords: portal; didakticka technika; elektronicke vzdelavanie; elektronicky kurz