PORTÁL DIDTECH A JEHO VYUŽITIE PRE POTREBY SÚČASNÝCH A BUDÚCICH UČITEĽOV - BREČKA, Peter (Trends in education, 2008)
Príspevok popisuje a zdôvodňuje potrebu vytvorenia portálu DIDTECH (riešeného projektu VEGA), ktorého cieľom je ozrejmiť, ale aj pomôcť súčasným a budúcim učiteľom (študentom), vysvetliť základné pojmy, popísať technické parametre, princípy fungovania novej didaktickej techniky a poukázať na jej nasadenie do výučbového procesu, pričom bude zohľadňovať aj didaktické aspekty jej využitia.
Keywords: portál; didaktická technika; elektronické vzdelávanie; elektronický kurz