NÁVRH A TVORBA DATADÁZ VO VÝVOJOVOM PROSTREDÍ DELPHI - BORŽÍKOVÁ, Jana (Trends in education, 2008)
Príspevok sa zaoberá využitím aplikačných úloh pri vyučovaní programovacích jazykov na technických fakultách. Špeciálne v tejto druhej časti ide o tvorbu konkrétnej databázy s využitím ovládacích prvkov a dotazov.
Keywords: relačné databázy; prostredie Delphi; dotazy