NAVRH A TVORBA DATADAZ VO VYVOJOVOM PROSTREDI DELPHI - BORZIKOVA, Jana (Trends in education, 2008)
Prispevok sa zaobera vyuzitim aplikacnych uloh pri vyucovani programovacich jazykov na technickych fakultach. Specialne v tejto druhej casti ide o tvorbu konkretnej databazy s vyuzitim ovladacich prvkov a dotazov.
Keywords: relacne databazy; prostredie Delphi; dotazy