TECHNIKA A JEJÍ POPULARIZACE - ZUKERSTEIN, Jaroslav (Trends in education, 2008)
Příspěvek ukazuje možnosti popularizace techniky a technických oborů na Fakultě výrobních technologií a managementu pro žáky základních a středních škol.
Keywords: popularizace; zájmová činnost; škola techniky; kurz