TECHNIKA A JEJI POPULARIZACE - ZUKERSTEIN, Jaroslav (Trends in education, 2008)
Prispevek ukazuje moznosti popularizace techniky a technickych oboru na Fakulte vyrobnich technologii a managementu pro zaky zakladnich a strednich skol.
Keywords: popularizace; zajmova cinnost; skola techniky; kurz