PERSPEKTIVY VIZUÁLNÍ KOMUNIKACE V TECHNICKÉ VÝCHOVĚ - TVARŮŽKA, Václav; Ladislav, RUDOLF (Trends in education, 2008)
Tento článek pojednává o problematice využívání videoklipů ve výuce odborných předmětů. Popisuje výzkum, který probíhá a který se zabývá efektivitou využívání této vizuální formy. Článek rovněž popisuje výhody a nevýhody této prezentační formy.
Keywords: výuka; výukový klip; formy a metody; struktury; vizuální komunikace.