PERSPEKTIVY VIZUALNI KOMUNIKACE V TECHNICKE VYCHOVE - TVARUZKA, Vaclav; Ladislav, RUDOLF (Trends in education, 2008)
Tento clanek pojednava o problematice vyuzivani videoklipu ve vyuce odbornych predmetu. Popisuje vyzkum, ktery probiha a ktery se zabyva efektivitou vyuzivani teto vizualni formy. Clanek rovnez popisuje vyhody a nevyhody teto prezentacni formy.
Keywords: vyuka; vyukovy klip; formy a metody; struktury; vizualni komunikace.