AKTUÁLNA CHEMICKÁ LEGISLATÍVA EÚ REACH V OBLASTI TECHNICKÉHO VZDELÁVANIA - RUŽINSKÁ, Eva; NEUPAUEROVÁ, Andrea (Trends in education, 2008)
Príspevok sa zaoberá aktuálnou problematikou registrácie, hodnotenia a autorizácie chemických látok (REACH) podľa platných európskych legislatívnych nariadení a dohovorov, zabezpečujúcich vysokú úroveň ochrany zdravia ľudí a životného prostredia.
Keywords: chemické látky; REACH; environmentálna bezpečnosť