METODICKY LIST JAKO DIDAKTICKY PROSTREDEK - PAVLAS, Jiri (Trends in education, 2008)
V prispevku vymezuji pojem didakticky prostredek, uvadim cleneni didaktickych prostredku dle ruznych autoru. Dale popisuji moznosti vyuziti metodickeho listu jako didaktickeho prostredku a uvadim navrh metodickeho listu.
Keywords: didakticky prostredek; metodicky list; motivace; technicke mysleni zaka