METODICKÝ LIST JAKO DIDAKTICKÝ PROSTŘEDEK - PAVLAS, Jiří (Trends in education, 2008)
V příspěvku vymezuji pojem didaktický prostředek, uvádím členění didaktických prostředků dle různých autorů. Dále popisuji možnosti využití metodického listu jako didaktického prostředku a uvádím návrh metodického listu.
Keywords: didaktický prostředek; metodický list; motivace; technické myšlení žáka