PARNÍ STROJ JAKO DIDAKTICKÁ POMŮCKA - NOVOTNÝ, Jan (Trends in education, 2008)
Příspěvek informuje o školním projektu, který vznikl v rámci přípravy studentů učitelského studia - obor technická výchova. Studenti v rámci projektové výuky vyrobili funkční model parního stroje.
Keywords: školní výukový projekt; technické vzdělávání; parní stroj.