PARNI STROJ JAKO DIDAKTICKA POMUCKA - NOVOTNY, Jan (Trends in education, 2008)
Prispevek informuje o skolnim projektu, ktery vznikl v ramci pripravy studentu ucitelskeho studia - obor technicka vychova. Studenti v ramci projektove vyuky vyrobili funkcni model parniho stroje.
Keywords: skolni vyukovy projekt; technicke vzdelavani; parni stroj.